Prisafslag – NEJ TAK ?

Prisafslag – NEJ TAK ?

Prisafslag eller fokus på andre ting istedet, som giver mening?

Prisafslag på kr. 50.000 – NEJ TAK ?

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Men hvad betyder et prisafslag for dig som køber, kontra det samme afslag for sælger ? Og er der andre forhandlingsmuligheder, som kunne være mere fordelsagtig for dig, som køber ?

I min verden JA !!!

Lad os kigge på et givent eksempel:  Et boligkøb til kr.2.000.000 med 5 % i udbetaling og en almindelig 80 % belåning. Og den samme ejendom med et prisafslag på 50.000 kr.  

Ved præcis den samme belåningsprofil er der under 150 kr pr. mdr. (rd.dk d. 25.03.19 – flexkort u/afdrag) til forskel – på de 2 ovennævnte handler, før skat.

DVS at når du som køber sidder og ”forhandler” med sælgers mægler om kr. 50.000 – bare fordi det kunne være fedt at se om den går. Ja så kan din drømmeejendom blive solgt til anden side, for næsen af dig.

MIN pointe er – DROP de sidste kr. 50.000, for på en belåning over 30 år efter skat, så taler vi ikke engang om 3 liter mælk om ugen.

3 LITER MÆLK – mod at du ikke får de drømme ejendom ?

Hvilke muligheder vil jeg så anbefale man kunne forhandle på ?

Min anbefaling går helt klar på berigtigelsesomkostninger (handelsomkostninger) eller råderet før tid. Her holder vi sælger fokus på prisen (vigtigt parameter), men vi går efter noget som giver værdi, for dig som køber – her og nu – og IKKE over 30 år. Men i dag.

Det vil jeg fortælle meget mere om i det næste oplæg her på bloggen.

Kan du have et dejligt forår indtil da 😊